O salata verde
un piept de pui
150 gr cascaval
o lamaie
2 morcovi
2 oua fierte
2 lingurite mustar
un pahar mic iaurt simplu
4 catei usturoi
2 lingurite otet
2 lg ulei
o rosie
sare si piper dupa gust
Este o salata reinventata ,foarte buna si aromata .
Se taie pieptul de pui in bucati mici ,se condimenteaza cu sare si piper si se prajeste in ulei.Salata verde se spala ,se rupe in bucati potrivite (se poate si taia dupa cum va place ),se adauga intr-un castron alaturi de carnea de pui,morcovii se spala ,se curata apoi se dau pe razatoarea mare ,cascavalul se taie cubulete ,ouale fierte taiate in 4,usturoiul pisat si rosia taiata felii.Se amesteca usor,iar la urma se adauga mustarul amestecat cu iaurt ,zeama de lamaie si otetul (otet se adauga numai daca este nevoie ,eu nu am mai pus ca are zeama de lamaie si e suficient de acrisoara)
Se mai adauga sare si piper dupa gust apoi se poate servi.
E o salata foarte gustoasa
Pofta buna si spor la gatit