duminică, 28 iunie 2015

Tort cu piersici si dulceata de cirese

Aveti nevoie de:

200 gr unt (un pachet)
180 gr biscuiti
un varf cutit scortisoara














Biscuitii se macina cat mai fin iar untul se topeste,se adauga biscuitii si se amesteca usor ,la urma scortisoara ,apoi se pun in forma detasabila si se preseaza cu o lingura de lemn si se da la rece pana se pregateste umplutura

Crema 1:

Crema este un amestec de iaurturi ,o combinatie care mi-a placut tare mult dulce -acrisor ,3 cutii iaurt de fructe si simplu +un plic gelatina +o conserva fructe tropicale Sunfood

Crema 2:

200 ml frisca batuta + jumatate din compotul de la piersici +un plic gelatina +piersicile Sunfood taiate cubulete

Deasupra am pus un borcan dulceata de cirese proaspat facut de mine +un plic gelatina +compotul ramas de la piersici .La toate etapele gelatina se inmoaie bine in putin compot si se incalzeste apoi se mixeaza cu iaurtul ,crema sau frisca folosite

Aranjare:

Peste blatul de biscuiti am pus crema de iaurt ,apoi frisca si la urma dulceata (toate pregatite cum scrie mai sus ) ,decor frisca si ciocolata rasa .E al treilea desert racoros si aromat de vara pe care l-am facut in ultima perioada .

Pofta buna si spor la gatit