sâmbătă, 13 decembrie 2014

Sos alb cu iaurt

Aveti nevoie de:

o lingura mustar
2 lg smantana
cativa catei de usturoi
o jumatate lingurita sare
2 lg ulei
un iaurt simplu





Se zdrobeste usturoiul apoi se freaca bine cu sarea ,se adauga uleiul ,mustarul ,iaurtul si smantana.Se amesteca bine pana se omogenizeaza complet .Se serveste la diverse preparate din carne ,e foarte bun si cu siguranta o sa impresionati pe cei care vor gusta

Pofta buna si spor la gatit

Simfonie pufoasa cu ananas

Pentru doua foi aveti nevoie de:

75 gr unt
un varf cutit sare
4 oua
150 gr faina
250 ml apa

Pentru crema :
un plic crema Dr Oetker cu fructe de padure
250 ml frisca
ananas (o conserva Sunfood)











Se pune apa sa fiarba ,se adauga untul si sarea apoi faina la urma ,se amesteca repede sa nu faca cocoloase ,se lasa putin sa se raceasca apoi se adauga pe rand cate un ou intreg .Se imparte compozitia in doua parti egale ,se intinde primul aluat pe o hartie de copt in tava in forma in care doriti.Se da la copt 20 de minute .Se coc ambele foi si se lasa deoparte.Crema se prepara conform indicatiilor de pe ambalaj ,frisca se bate separat.
Se pune prima foaie ,un strat de crema ,un strat de frisca ,a doua foaie,crema si frisca ,intre foi se pun bucati de ananas .Deasupra se orneaza cu putina crema si frisca ,eu am pus  bomboane de ciocolata si Raffaelo,dar voi ornati cu ce va place

Pofta buna si spor la gatit