marți, 13 mai 2014

Millefeuille cu lamaie

Aveti nevoie de:

un pachet foietaj din comert (sau de casa daca aveti)
250 ml frisca
un plic budinca vanilie(sau un plic crema de lamaie   Dr Oetker )
o lamaie 
100 gr zahar pudra
fructe din compot,eu am folosit struguri ,gutui ,banana si portocala
puneti ce fructe doriti







Foietajul se intinde se taie in dreptunghiuri ,se presara putin zahar pudra si se dau la cuptor 5-6 minute.Se scot se pudreaza din nou si se lasa pana se rumenesc ,cam  10-15 minute la foc mic .Se lasa deoparte sa se raceasca .
Budinca se prepara conform indicatiilor de pe ambalaj (crema la fel daca folositi ) .Frisca se bate bine apoi se amesteca cu budinca,coaja rasa de la lamaie  ,se lasa putin din frisca pentru ornat.Se taie dreptunghiurile se umplu cu crema se pun fructe iar deasupra se orneaza cu frisca si fructe.






Pofta buna si spor la gatit