Aveti nevoie de :
o gaina (era deja la fiert cand am facut pozele )
2-3 morcovi
telina
maggi cuburi de gaina
patrunjel verde
cativa catei de usturoi
o punga taitei
Gaina se spala bine ,se taie in bucati si se pune in apa la fiert alaturi de cateva cuburi maggi.Se spumeaza si se adauga legumele taiate in lung sau cuburi dupa preferinte.Se fierb toate apoi se scot legumele si carnea , se mai lasa pe foc cateva minute adaugand usturoiul .Se fierb taiteii separat ,se clatesc bine cu apa rece si se adauga la supa .La final se toaca marunt patrunjel verde .Carnea se prajeste sau se face pane dupa gusturi si se poate servi cu cartofi sau orez .
Pofta buna si spor la gatit
marți, 21 aprilie 2015
Ciorba cu legume si smantana
Aveti nevoie de:
2-3 morcovi
1 patrunjel
o bucata telina
o bucata pastarnac
un ardei
2 lg Maggi secretul gustului cu legume
2 lg smantana
2 fire leustean
piper dupa gust
Legumele se curata toate ,se spala bine si se taie cubulete .Se calesc in putin ulei ,se adauga maggi si apa sa fiarba .Cand sau fiert bine legumele se adauga leustean proaspat tocat marunt si smantana la final .O ciorba delicioasa care se face repede si e tare gustoasa
Pofta buna si spor la gatit
2-3 morcovi
1 patrunjel
o bucata telina
o bucata pastarnac
un ardei
2 lg Maggi secretul gustului cu legume
2 lg smantana
2 fire leustean
piper dupa gust
Legumele se curata toate ,se spala bine si se taie cubulete .Se calesc in putin ulei ,se adauga maggi si apa sa fiarba .Cand sau fiert bine legumele se adauga leustean proaspat tocat marunt si smantana la final .O ciorba delicioasa care se face repede si e tare gustoasa
Pofta buna si spor la gatit
Ciorba cu leurda ,salata si oua
Aveti nevoie de:
o legatura leurda
salata verde (o capatana mare sau mai multe mici )
5 oua fierte
cateva fire usturoi
2 cuburi Maggi secretul gustului bors cu legume
2 lg smantana
un ou crud
putin piper
o lg ulei
Se spala bine leurda si salata verde ,se rup bucati si se calesc in putin ulei ,se scurge apoi bine se adauga apa si se lasa sa fiarba .Se adauga usturoiul verde taiat marunt si ouale fierte taiate in jumatate .La final se condimenteaza cu maggi ,smantana cu oul crud batut bine si piper dupa gust
E o ciorba care se face repede si e foarte gustoasa
Pofta buna si spor la gatit
o legatura leurda
salata verde (o capatana mare sau mai multe mici )
5 oua fierte
cateva fire usturoi
2 cuburi Maggi secretul gustului bors cu legume
2 lg smantana
un ou crud
putin piper
o lg ulei
Se spala bine leurda si salata verde ,se rup bucati si se calesc in putin ulei ,se scurge apoi bine se adauga apa si se lasa sa fiarba .Se adauga usturoiul verde taiat marunt si ouale fierte taiate in jumatate .La final se condimenteaza cu maggi ,smantana cu oul crud batut bine si piper dupa gust
E o ciorba care se face repede si e foarte gustoasa
Pofta buna si spor la gatit
Abonați-vă la:
Postări (Atom)