Aveti nevoie de :
5 oua
5 lg zahar
4 lg faina
o lg cacao
un varf cutit praf de copt
un varf cutit sare
Crema :
2 plicuri crema cu fulgi de ciocolata Alex&comp
Ornat: strugurei rosii ,stafide
Se separa albusele de galbenuse si se bat spuma ,se adauga zaharul ,galbenusele ,sarea si praful de copt.La urma faina amestecata cu cacaua.Se amesteca usor si se pune blatul intr-o forma rotunda tapetata cu faina si unt sau hartie de copt.Se da la cuptor 30-35 min.Se scoate blatul si se lasa la rece,se taie in doua parti egale.Se insiropeaza blatul cu compot sau suc natural pentru cine doreste .
Crema se prepara conform instructunilor de pe ambalaj.Se lasa la rece macar 15 minute .Se scoate apoi se pune un strat mai gros intre cele doua foi ,se pastreaza putin din crema pentru a imbraca tortul .Se decoreaza cu strugurei rosii ,stafide ...
Pofta buna si spor la gatit