Aveti nevoie de:
3 oua
250 gr zahar
3-4 plicuri zahar vanilat
150 ml ulei
250 ml lapte
un plic praf de copt
un varf cutit sare
800 gr faina
esenta de rom
Ouale se bat spuma cu zaharul apoi se adauga pe rand restul ingredientelor ,la urma se adauga faina cate putin si se amesteca ,trebuie sa va iasa un aluat numai bun de modelat bilute mici care se pun in tava cu hartie de copt .Se dau la cuptor 30 minute dar atentie sa nu se arda .Dupa scoaterea lor din cuptor la cateva minute se si scobesc deoarece daca se racesc se rup .Din compozitia de mai sus mi-au iesit aproximativ 120 de bucati (60 de piersici ) ,o puteti injumatati cantitatea daca nu doriti atat de multe dar va asigur ca daca aveti musafiri nu va raman prea multe ...
Crema :
un pachet unt
o esenta de rom
5 lg zahar
jumatate din resturile de coca
Untul se freaca spuma cu zaharul ,se adauga esenta de rom si coca ramasa (dupa scobirea lor )
Cealalta jumatate de piersici le-am umplut cu dulceata de prune (ar trebui dulceata de piersici dar nu am adus de la tara asa ca am facut cu ce am avut ) care se amesteca cu resturile de coca dupa scobirea lor .
Pentru culoarea finala aveti nevoie de:
o cana de apa ,colorant alimentar (eu am pus doar rosu ) si la urma se dau prin zahar
E de munca cu ele dar sunt tare bune
Pofta buna si spor la gatit