marți, 10 martie 2015

Baghete cu cascaval

Am vazut de ceva vreme aceasta reteta si am retinut doar cum se face iar umplutura am facut-o eu ,au iesit foarte bune si este o idee de cina dar si de mic dejun,se fac repede ,nu aveti nevoie de multe ingrediente iar rezultatul este delicios

Aveti nevoie de:

3 baghete
10 bucati ciuperci mici sau 5 mari
o conserva porumb dulce Sunfood
o lingura smantana
bucati de friptura (mie mi-au ramas si le-am adaugat la aceasta compozitie)
sunca cateva felii (sau salam cu sunca )
2 oua
150 gr cascaval ras
sare si piper









Se scobesc baghetele sa ramana mijlocul gol.Se taie sunca ,carnea ,ciupercile (curatate inainte)  se adauga porumbul si smantana ,sare si piper dupa gust.Se pun la final si ouale batute si cascavalul ras (se lasa putin pentru ornare ).Se amesteca toate bine si cu o lingura se umplu baghetele ,se adauga deasupra putin cascaval ras si se dau la cuptor pana se rumenesc ,cam 20 de minute.Se servesc calde alaturi de o cafea aromata dimineata sau un ceai cald seara .

Pofta buna si spor la gatit