sâmbătă, 15 august 2015

Rosii umplute cu ciuperci si cascaval

Aveti nevoie de:

4 rosii mari
cateva ciuperci cam 15 bucati
Maggi de legume ,o lingurita
piper
100 gr cascaval ras
putin patrunjel verde
putin ulei








Rosiile se spala bine apoi se scoate mijlocul,Se lasa cu gura in jos pe o farfurie sa se scurga bine de zeama .Patrunjelul se toaca marunt ,se pune uleiul intr-o cratita si ciupercile taiate fasii alaturi de maggi.Se amesteca cateva minute apoi se adauga cascavalul ras (se lasa putin sa se puna deasupra )si piperul.Se umplu rosiile cu aceasta compozitie ,deasupra cascaval ras si se dau la cuptor 20-25 minute .
Se servesc atat calde cat si reci .E o reteta care se face repede si sunt tare gustoase rosiile in combinatie cu ciupercile si cascavalul .

Pofta buna si spor la gatit