miercuri, 16 noiembrie 2016

Rulada din oua cu ciuperci

Aveti nevoie de:

Foaia :
5 oua
maggi legume
piper
sare











Se bat bine ouale  intregi ,se adauga condimente dupa gust si se pune in tava dreptunghiulara tapetata cu hartie cu copt.Se da la cuptor 10 -15 minute pana se coace foaia .Intre timp se pregateste umplutura


100 gr cascaval razuit
100 gr ciuperci
4-5 catei usturoi
patrunjel verde
2 lg ulei
1 morcov


Se taie ciupercile marunt si se calesc in ulei ,se adauga usturoiul zdrobit si morcovul ras,la urma se condimenteaza cu sare ,maggi si piper dupa gust si patrunjel verde tocat marunt.Se taie foaia de ou in doua se imparte compozitia de ciuperci ,se pune cascaval ras si se ruleaza in folie de aluminiu .Se da din nou la cuptor minim 10 minute.Se lasa sa se raceasca complet apoi se feliaza.


Pofta buna si spor la gatit

Ciorba cu conopida si carnati

Aveti nevoie de:

1/2 conopida
2 cartofi potriviti
2 morcovi
o ceapa
piper si sare dupa gust
Bors Maggi
Maggi Secretul Gustului Gaina
2 lg smantana
un galbenus
2 fire carnati
2-3 lg ulei





Morcovii ,cartofii si ceapa se curata si se taie rondele.Se calesc in putin ulei ,se adauga apa cam 2 L.Se condimenteaza cu maggi si piper (sare daca mai este nevoie ) si se lasa sa fiarba .Dupa 30 de minute  se adauga si conopida rupta bucati.Se continua fierberea iar la final ,galbenusul amestecat cu smantana ,bors si patrunjel verde tocat marunt .carnatii se taie rondele si se prajesc separat apoi se adauga la ciorba .


Pofta buna si spor la gatit