miercuri, 12 februarie 2014

Ciorba cu afumatura ,usturoi si Maggi

Aveti nevoie de: Carne si costita afumata de porc cam 500 gr,7-8 catei de usturoi (ne place ciorba cu muult usturoi),morcovi ,patrunjel radacina ,fasole verde,porumb (cam 300 gr total ),2-3 cartofi ,Maggi 2 cubulete,piper ,patrunjel verde,o lingura ulei. Se pune carnea si costita afumata in apa la fiert (nu se mai pune sare deoarece de obicei carnea afumata are sare destula ) .Legumele se curata si se taie cubulete (sau este varianta de legume mexicane care sunt gata taiate) se calesc separat intr-o lingura de ulei se pune usturoiul pisat ,apoi se adauga la ciorba .Cartofii se lasa mai la urma deoarece fierb mai repede,Se adauga cuburile Maggi ,piper si patrunjelul verde tocat marunt.(in loc de patrunjel se poate pune si leustean ) E o ciorba tare buna si aromata
Pofta buna si spor la gatit