Aveti nevoie de :
o vanata mare
3-4 ardei mai mici
o ceapa potrivita
100 gr ciuperci
100 gr carne tocata de porc
2 oua
sare ,piper si Maggi legume dupa gust
2 morcovi
2 lg ulei
Vanata se coace ,ardeii , ceapa ,ciupercile si morcovii se taie marunt .Se pune intr-o tigaie mare ceapa si se caleste putin in ulei ,se adauga pe rand carnea tocata ,ardeii ,morcovii si la urma ciupercile. si vanata (tocata putin ) .Se condimenteaza cu sare ,piper si Maggi legume dupa gust .Se lasa sa se raceasca compozitia ,se scurge de surplusul de zeama lasat , apoi se adauga ouale batute .Se pune intr-o tava (eu am folosit cea de cozonaci ) pe hartie de copt compozitia iar deasupra coaja de la vanata .Se acopera cu hartia de copt ,se apasa putin si se coace 40 de minute .
Pofta buna si spor la gatit