joi, 18 iunie 2015

Tort rece cu iaurt de capsuni si piersici

Acest desert este foarte simplu de facut si e fara coacere iar de gust nu mai zic ,delicios de bun

Aveti nevoie de :

200 gr unt
150 gr biscuiti simpli












Se topeste untul si se amesteca cu biscuitii maruntiti bine ,se aseaza in forma rotunda detasabila ,se preseaza bine cu o lingura si se da la rece pana se pregateste umplutura


Crema :

250 ml frisca
4 cutii iaurt de capsuni
2 plicuri gelatina (30 gr)
O conserva piersici Sunfood
putin gem de capsuni

Frisca se mixeaza bine ,se adauga iaurtul apoi se pune gelatina inmuiata bine in apa calduta .Se pune un strat de crema iar pe margini gem de capsuni ,bucatile de piersica taiate marunt si restul cremei Se da la rece circa 2 ore ca sa se intareasca .

Deasupra se lasa o bucata de piersica care se taie in fasii subtiri.Compotul de la piersici se amesteca cu un plic gelatina si se incalzeste putin .Dupa ce sa intarit crema se pun deasupra bucatile de piersica si siropul ,am mai adaugat cateva felii de banana .Se da din nou la rece pana se incheaga bine  ca sa se poate taia usor .Este un desert fin si racoros de vara .

Pofta buna si spor la gatit