luni, 17 august 2020

Pui in crusta de cascaval

Bun gasit :)
O noua reteta facuta la un loc de munca cu mare drag atat pentru adulti cat si pentru copiii pe care ii aveam la masa zilnic ,o reteta apreciata de multe persoane si care exista si acum in acel loc in Cluj .




















Pentru 4 persoane aveti nevoie de :

2 bucati piept de pui
100 gr cascaval ras
50 gr pasta tomate
100 gr pesmet
sare ,piper ,boia si o lg ulei


Carnea de pui se taie felii ca si la snitele ,se condimenteaza cu sare ,piper ,boia si putin ulei .Se lasa deoparte .Se pregateste compozitia pentru panerat .Pesmetul se amesteca cu cascavalul ras si pasta de tomate .Se poate pune si bulion dar cantitate mai mica (este mai lichid decat pasta si trebuie sa va iasa un amestec numai bun de panerat carnea ).
Se ia cate o bucata si se da prin acesta compozitie ,apoi se pun in tava una langa cealalta .In tava puneti foarte putin ulei doar cat sa o ungeti .Se dau la cuptor in jur de 45 de minute la 160 gr ,
Dupa 30 minute se intorc si se lasa din nou restul timpului.Se poate verifica din cand in cand cu o furculita ,daca intra usor in carne atunci e facuta .O reteta usor de facut si care este recomandata celor care nu mananca prajit .

Se serveste cu cartofi dupa plac


Pofta buna si spor la gatit !