Aveti nevoie de :
Blat:
5 oua
5 lg zahar
3 lg faina
2 lg nuca macinata
un varf cutit sare
un varf cutit praf de copt
putina esenta de rom
Se separa ouale.Albusurile se bat spuma cu zaharul ,se adauga galbenusurile ,sarea si praful de copt,esenta de rom iar la urma nuca si faina .Se amesteca usor .Se pune blatul intr-o tava dreptunghiulara si se coace 35-40 minute .Se scoate ,se lasa sa se raceasca si se taie in doua parti egale .
Crema :
Un plic crema Tiramisu
250 ml frisca
3 l-te gelatina
Crema se prepara conform instructiunilor ,se amesteca cu frisca (batuta separat ) si la urma gelatina inmuiata bine in putina apa calduta .
Pt sirop : suc natural sau compot de fructe
In tava in care sa copt blatul ,se pune folie ,prima foaie ,se insiropeaza ,jumatate din crema ,foaie din nou insiropata si crema ramasa .Deasupra am ornat cu nescafe .Se lasa la rece cateva ore apoi se poate servi .
Pofta buna si spor la gatit