Aveti nevoie de:
O conserva naut
O conserva porumb dulce
3 lg smantana
o ceapa
150 gr mazare
sare si piper dupa gust
putin carnat afumat
2-3 catei usturoi
2 lg faina
2 lg ulei
patrunjel verde
Se taie ceapa marunt si se caleste in ulei,se adauga carnatul taiat cubulete,mazarea ,nautul si porumbul .Se adauga apa cat sa treaca peste toate si se lasa la fiert 20 -25 de minute.La urma se adauga smantana,usturoiul si patrunjelul tocat marunt.Se amesteca faina cu putina apa si se adauga la tocanita .Se mai lasa cateva minute apoi se poate servi .
Pofta buna si spor la gatit
marți, 8 iulie 2014
Rulada cu ananas
Aveti nevoie de:
4 oua
4 lg zahar
4 lg faina
un praf de copt
2 plicuri zahar vanilat
un varf cutit sare
Pentru umplut :
o conserva ananas
un plic crema de vanilie
Pentru ornat :
nuca de cocos
Ouale intregi se bat bine cu zaharul pana isi dubleaza compozitia,se adauga zaharul vanilat,sarea si praful de copt,la urma faina ,se amesteca bine apoi se pune in tava mare la cuptor aproximativ 20-25 de minute(sa nu lasati prea mult ca apoi se rupe si nu se mai poate rula).
Se scoate si se ruleaza pe un prosop curat .
Crema se prepara conform instructiunilor de pe ambalaj.Ananasul se taie bucati cat mai mici .
Se umple rulada cu crema si ananas se pune si deasupra putina crema si se da prin nuca de cocos.Se lasa la rece macar 2 ore apoi se poate taia felii si servi.E aromata si tare buna
Pofta buna si spor la gatit
4 oua
4 lg zahar
4 lg faina
un praf de copt
2 plicuri zahar vanilat
un varf cutit sare
Pentru umplut :
o conserva ananas
un plic crema de vanilie
Pentru ornat :
nuca de cocos
Ouale intregi se bat bine cu zaharul pana isi dubleaza compozitia,se adauga zaharul vanilat,sarea si praful de copt,la urma faina ,se amesteca bine apoi se pune in tava mare la cuptor aproximativ 20-25 de minute(sa nu lasati prea mult ca apoi se rupe si nu se mai poate rula).
Se scoate si se ruleaza pe un prosop curat .
Crema se prepara conform instructiunilor de pe ambalaj.Ananasul se taie bucati cat mai mici .
Se umple rulada cu crema si ananas se pune si deasupra putina crema si se da prin nuca de cocos.Se lasa la rece macar 2 ore apoi se poate taia felii si servi.E aromata si tare buna
Pofta buna si spor la gatit
Abonați-vă la:
Postări (Atom)