un ou
o cutie mica iaurt
o canita ulei
4 lg zahar
1/2 plic praf de copt
un varf cutit bicarbonat
un varf cutit sare
zeama si coaja de la 3 portocale potrivite
7 lg faina
o conserva piersici Sunfood
Se amesteca oul cu zaharul ,se adauga uleiul ,sarea ,bicarbonatul si praful de copt ,iaurt ,zeama si coaja rasa de la portocale si la urma faina .Se amesteca bine toate ,se pune aluatul in forma si se da la copt 30-40 minute.
Crema : un plic crema de vanilie Dr Oetker
250 ml frisca
3 l-te gelatina
Se prepara crema conform instructiunilor de pe ambalaj ,se adauga frisca (batuta separat) si la urma gelatina inmuiata in apa calda.
Se aseaza blatul inapoi in forma ,se insiropeaza bine cu compotul de la piersici ,crema in care am pus si bucati de ciocolata iar la final se decoreaza cu ciocolata topita si bucati de piersici.Se lasa la rece cateva ore .
E un tort foarte aromat si fin