marți, 11 octombrie 2016

Tort rece cu piscoturi si iaurt

Aveti nevoie de :

375 gr iaurt simplu
300 ml frisca
4 lg zahar
4 lg lapte praf
4 lg nuca de cocos
1/2 esenta rom
fructe de care va plac (eu am pus o para si o piersica taiate bucati mici )
6 l-te gelatina
suc natural (pentru insiropat )
piscoturi (eu le-am facut dar se pot si cumpara )









Frisca se bate bine .Iaurtul se amesteca cu zaharul ,nuca de cocos ,laptele praf si esenta de rom .Se inmoaie bine gelatina in putina apa calduta si se adauga la compozitia de iaurt ,la urma se amesteca cu frisca usor si fructele .In forma de tort se pune un strat de piscoturi ,se inmoaie cu suc natural ,un strat de crema ,din nou piscoturi ,crema ,piscoturi iar la final un strat subtire de crema .Deasupra am pus ca si decor ciocolata rasa.
Se lasa la rece cateva ore sau peste noapte .E un desert fin si delicios .



Pofta buna si spor la gatit