sâmbătă, 11 octombrie 2014

Varza a la Cluj cu carnati picanti

Aveti nevoie de:

o jumatate varza cruda
o ceapa alba
250 gr carne tocata
4 lg ulei
o lingurita boia
o lingurita marar
o lingurita cimbrisor
o jumatate lingurita sare
piper dupa gust
2-3 foi de dafin
o jumatate lingurita sare de lamaie
o conserva rosii
un pahar orez
carnati picanti cateva fire
patrunjel pentru décor






Se curata ceapa ,se taie marunt si se caleste in ulei ,se adauga varza taiata fideluta ,orezul spalat ,carnea tocata ,se calesc toate 10-15 minute apoi se adauga condimentele si apa sa treaca peste toate.Se fierb la foc mic cel putin o ora .La final se pune si conserva de rosii  si sarea de lamaie .Se serveste  cu carnati picanti prajiti .

Pofta buna si spor la gatit

Snitel de pui cu malai

Aveti nevoie de:

Un piept de pui
200 gr malai
200 gr faina alba
2 oua
sare si piper
ulei pentru prajit







Pieptul de pui se dezoseaza ,se taie felii si se bate bine cu ciocanul,se condimenteaza cu sare si piper.Se bat ouale bine cu putina sare ,se dau feliile de carne prin faina alba ,ou si faina de malai.Se prajesc in ulei incins pe ambele parti apoi se scot pe cateva prosoape de bucatarie sa se scurga  bine de ulei.Este un preparat care se face repede si este tare gustos .

Pofta buna si spor la gatit