vineri, 9 august 2013

TARTA CU NECTARINE DELICIOASA

AVERTI NEVOIE DE : 600 GR NECTARINE (SE POATE FACE SI CU CIRESE,VISINE ,CAISE ,PIERSICI ) 3 OUA, 100 GR ZAHAR, 100 GR FAINA, 200 ML LAPTE, UN CUB MIC UNT, 2 PLICURI ZAHAR VANILAT(SE POATE FOLOSI SI COAJA RASA DE LAMAIE), UN VARF CUTIT SARE, DUPA CE SAU SCOS SAMBURII DE LA NECTARINE SE TAIE FELII PE LUNG SAU CUBULETE DUPA CUM DORESTE FIECARE SE PUN INTR-O TAVA UNSA CU UNT ,SE BAT BINE OUALE INTREGI CU ZAHARUL PANA LA TOPIREA COMPLETA A ACESTUIA ,SE ADAUGA LAPTELE SI RESTUL INGREDIENTELOR,IESE O COMPOZITIE MAI MOALE CARE SE PUNE PESTE NECATRINE .SE DA LA CUPTOR APROXIMATIV 40 MINUTE.SE LASA LA RACIT APOI SE RASTOARNA PE UN PLATOU .SE POATE DECORA CU ZAHAR PUDRA SAU FRISCA POFTA BUNA SI SPOR LA GATIT

SARMALUTE IN VARZA CRUDA

AVETI NEVOIE DE : 500 GR CARNE TOCATA DE PUI(EU AM FOLOSIT CARNE TOCATA DE LA DELICIOSUL DE VASLUI) UN PAHAR OREZ O LINGURITA MARAR O LINGURITA CIMBRU SARE SI PIPER DUPA GUST O VARZA MARE CRUDA VARZA SE OPARESTE IN APA CLOCOTITA SI SE PREGATESC FRUNZELE PENTRU UMPLUT. SE AMESTECA CARNEA TOCATA CU OREZ SI CONDIMENTE,APOI SE IA CATE O LINGURA SI SE UMPLU FOILE DE VARZA ,SE RULEAZA SI SE PUN INTR-O CRATITA ,SE ADAUGA APA SI SE DAU LA FIERT APROXIMATIV O RA SI JUMATATE LA FOC MIC (SE VERIFICA DACA SUNT FIERTE SARMALELE SI DACA MAI E NEVOIE SE MAI FIERB PUTIN )SE SERVESC ATAT CALDE CAT SI RECI CU SMANTANA DUPA GUSTUL FIECARUIA . POFTA BUNA SI SPOR LA GATIT <3