sâmbătă, 7 februarie 2015

Rulada aperitiv cu branza si smantana

Aveti nevoie de:

Paine Graham
o cutie smantana
2 cutii branza cu smantana
25 gr gelatina
putin ardei rosu
patrunjel verde
sare si piper dupa gust

Décor salam afumat , marar si cateva feliute de masline










Se pregateste o forma (eu am facut in tava de chec),se pune folie apoi felii de paine (taiate marginile ) una langa alta sa acopere fundul tavii.Crema de branza se amesteca cu smantana ,se razuieste putin ardei rosu ,se toaca patrunjel verde ,sare si piper dupa gust .La final se pune si gelatina inmuiata bine in putina apa calduta .Se amesteca foarte bine pentru omogenizarea gelatinei apoi se pune peste paine.Se niveleaza si se pune deasupra alt strat de felii de paine.Se apasa putin apoi se acopera cu folia si se lasa la rece cateva ore .Se decoreaza cu salam afumat ,marar si masline.E un aperitiv tare gustos si numai bun pentru orice eveniment

Pofta buna si spor la gatit