sâmbătă, 15 noiembrie 2014

Biscuiti grecesti

Aveti nevoie de:

140  ml vin alb
135  ml ulei
2-3 plicuri vanilie
un praf de copt
un varf cutit sare
250  gr zahar
1 kg faina (aproximativ )
200 ml lapte
un ou










Atentie : Acesti biscuiti grecesti se consuma cu lapte ,ceai sau ciocolata calda ,ies mai tari dar inmuiati in ceai sau lapte sunt deliciosi

Pentru glazura eu am folosit ciocolata topita si bomboane colorate

Se amesteca ingredientele de mai sus ,apoi se lasa putin sa se odihneasca.Am impartit compozitia in doua parti egale ,dupa ce am facut prima parte ,am decis sa mai adaug ceva la partea a doua ,adica 4 lg unt topit si o lingura untura (am mai adaugat putina faina cand am intins foaia )  si am mai facut inca o portie de biscuiti si au iesit fragezi si buni ,am hotarat sa ii las asa fara glazura ca sunt tare buni.

Pofta buna si spor la gatit