duminică, 16 august 2015

Tort Caramel Flavor

Aveti nevoie de:

cateva piscoturi
blat piscot (am facut piscoturi si din compozitia ramasa am facut ca un blat )
300 ml frisca lichida
un plic crema caramel Dr Oetker
un plic crema Cafea  Dr Oetker
6 lingurite gelatina
o nectarina mare
cateva bucatele pepene galben
cateva prune decor











Cremele se prepara conform instructiunilor de pe ambalaje
Frisca se bate spuma tare (se lasa putin pentru ornat )

La fiecare crema se adauga 2 lingurite gelatina care se topeste inainte in putin compot sau suc natural.La frisca se procedeaza la fel .


Blatul de piscot se coace ,se lasa mijlocul gol (am facut cercuri cu posul si asa am copt),in mijloc se pun bucatile de pepene ,se pune prima crema ,un rand de piscoturi,se preseaza putin sa intre in crema, frisca ,crema a doua  iar deasupra bucatile de nectarina .Se orneaza cu frisca in amestec cu putina crema si bucati de prune .Un alt desert racoros de vara care este indicat mai ales in aceasta perioada si de servit alaturi de cei dragi

Pofta buna si spor la gatit