Aveti nevoie de :
7-8 mere potrivite
un ou
1 lg zahar
2 lg smantana
2 lg faina
un pahar mic apa
un varf cutit sare
ulei pentru prajit
Pentru ornat zahar pudra
Se curata merele ,se scoate mijlocul,apoi se taie rondele.Se bate bine oul,se adauga sarea ,zaharul ,smantana si faina ,se omogenizeaza bine toata compozitia ,se dau inelele de mar prin aceasta compozitie si se prajesc in ulei incins.Se scot pe cateva prosoape de bucatarie sa se scurga bine de ulei apoi se dau prin zahar pudra .
Un desert usor si bun la indemana oricui
Pofta buna si spor la gatit
marți, 4 noiembrie 2014
Ciulama de ciuperci cu ficat de pui
Aveti nevoie de:
350 gr ciuperci (eu am avut de padure,foarte bune )
2 lg ulei
o ceapa mica
7-8 catei de usturoi
2 lg faina
5 lg smantana
un pahar apa
sare si piper dupa gust
patrunjel verde
Ciupercile se curata ,se spala si se taie cubulete,se curata ceapa se toaca marunt si se caleste in ulei apoi se adauga usturoiul taiat si ciupercile.Se calesc cateva minute ,se pune faina si la urma apa si smantana,se lasa sa fiarba bine amestecand continuu la foc mic ,circa 10 minute se condimenteaza cu sare si piper,patrunjel verde tocat la final.
Am servit cu ficat de pui condimentat cu sare si piper si prajit in ulei incins.O mancare destul de rapid de facut si gustoasa .
Pofta buna si spor la gatit
350 gr ciuperci (eu am avut de padure,foarte bune )
2 lg ulei
o ceapa mica
7-8 catei de usturoi
2 lg faina
5 lg smantana
un pahar apa
sare si piper dupa gust
patrunjel verde
Ciupercile se curata ,se spala si se taie cubulete,se curata ceapa se toaca marunt si se caleste in ulei apoi se adauga usturoiul taiat si ciupercile.Se calesc cateva minute ,se pune faina si la urma apa si smantana,se lasa sa fiarba bine amestecand continuu la foc mic ,circa 10 minute se condimenteaza cu sare si piper,patrunjel verde tocat la final.
Am servit cu ficat de pui condimentat cu sare si piper si prajit in ulei incins.O mancare destul de rapid de facut si gustoasa .
Pofta buna si spor la gatit
Abonați-vă la:
Postări (Atom)