marți, 4 noiembrie 2014

Ciulama de ciuperci cu ficat de pui

Aveti nevoie de:

350 gr ciuperci (eu am avut de padure,foarte bune )
2 lg ulei
o ceapa mica
7-8 catei de usturoi
2 lg faina
5 lg smantana
un pahar apa
sare si piper dupa gust
patrunjel verde







Ciupercile se curata ,se spala si se taie cubulete,se curata ceapa se toaca marunt si se caleste in ulei apoi se adauga usturoiul taiat si ciupercile.Se calesc cateva minute ,se pune faina si la urma apa si smantana,se lasa sa fiarba bine amestecand continuu la foc mic ,circa 10 minute se condimenteaza cu sare si piper,patrunjel verde  tocat la final.

Am servit cu ficat de pui condimentat cu sare si piper si prajit in ulei incins.O mancare destul de rapid de facut si gustoasa .

Pofta buna si spor la gatit

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu