Aveti nevoie de :
4 oua
4 lg zahar
2 lg faina
2 lg nuca de cocos
un varf cutit praf de copt
un varf cutit sare
Pentru crema : un plic crema de vanilie Dr Oetker
Mai aveti nevoie de 300 gr coacaze (sau alte fructe de care va plac )
3 lg zahar
un plic gelatina (15 gr)
Se separa ouale,albusele se bat spuma tare cu zaharul iar galbenusele se amesteca cu nuca de cocos ,praful de copt ,sarea si faina apoi se adauga albusele si se amesteca usor.Se da la cuptor blatul in tava tapetata cu hartie de copt pana se rumesneste deasupra sau 20-25 minute.Se scoate si se lasa la rece.
Crema de vanilie se prepara conform indicatiilor de pe ambalaj.Coacazele se pun la fiert cu 3 lg zahar si o cana si jumatate de apa circa 15 minute ,se lasa sa se raceasca apoi se amesteca cu gelatina (inmuiata inainte in putina apa calduta )
Se pune folie in tava in care a copt blatul , se pune blatul apoi crema de vanilie deasupra apoi siropul de coacaze(atentie ,lasati sa se omogenizeze bine cu gelatina apoi o turnati deasupra)
E o prajitura inventata ,simpla ,buna si putin acrisoara
Pofta buna si spor la gatit