marți, 17 mai 2016

Fursecuri cu crema de lamaie si glazura de ciocolata

Aveti nevoie de:

200 gr unt
200 gr zahar
un ou intreg +3 galbenusuri
200 gr faina alba
100 gr amidon alimentar
o lamaie (coaja rasa si zeama )








Se freaca spuma untul cu zaharul ,se adauga pe rand oul si galbenusurile iar la urma amidonul ,coaja si zeama de la lamaie si faina .Va iese un aluat mai moale ,se fac forme rotunde in tava (dar lasati spatiu intre ele deoarece se lasa si se lipesc intre ele ) .Se dau la cuptor la 180 gr ,20 minute.
Se scot si se lasa la racit pana se prepara crema .

Crema : un plic crema de lamaie Dr Oetker ( se prepara conform instructiunilor de pe ambalaj )
Am facut si o crema de casa dar cum a iesit mai moale nu era buna la aceste fursecuri asa ca am ales o crema rapida ,iar aceea am sa o folosesc maine la o alta prajitura ,ceva inventat ..gasesc eu


Se pun cate doua cu crema in mijloc iar deasupra glazura din ciocolata topita
Sunt foarte fragede si gustoase


Pofta buna si spor la gatit