miercuri, 19 martie 2014

Salata frantuzeasca cu chiftelute

Pentru salata aveti nevoie de: 1 kg cartofi ,4 oua ,4 lg smantana ,100 gr cascaval ras,sare dupa gust.
Pentru chiftelute aveti nevoie de: 500 gr carne toccata de pui ,un ou ,sare ,piper dupa gust ,patrunjel verde,3 catei de usturoi ,o ceapa mica .
Mai aveti nevoie de ulei pentru prajit chitelutele .

Cartofii se fierb in coaja ,apoi se curata si se taie cubulete.Ouale se fierb se curata si se taie felii.Cascavalul se da prin razatoare.
Se amesteca toate iar la urma se pune smantana ,se condimenteaza cu sare si piper.

Carnea de pui se amesteca cu oul batut ,ceapa taiata marunt,usturoiul pisat ,sare si piper dupa gust iar la urma patrunjelul .Se fac chiftelute mici si se prajesc in ulei.Se scot pe un prosop sa se scurga de surplusul de ulei .

Se servesc alaturi de salata frantuzeasca .




Pofta buna si spor la gatit