joi, 24 martie 2016

Snitele de porc cu rozmarin

Pentru aceasta reteta aveti nevoie de:

500 de grame carne de porc
100 gr pesmet
o lamaie (doar coaja )
100 gr cascaval
o lingurita rozmarin
putina sare de mare sau sare simpla
ulei pentru prajit
2 oua












Carnea de porc se feliaza cat mai subtire ,se bate putin cu ciocanul ,se sareaza si se pipereaza .Se lasa deoparte .Cascavalul se razuieste cat mai fin posibil .Lamaia se da pe razatoarea fina .Pesmetul se cerne .Ouale se bat bine cu putina sare .Faina alba se cerne .Se ia cate o felie de carne ,se da prin faina ,apoi ou batut si pesmetul care se amesteca inainte cu cascavalul razuit ,coaja rasa de lamaie si rozmarinul .Se prajesc intr-o tigaie cu ulei bine incins maxim 2 minute pe o parte si alte doua minute pe cealalta parte .Se scot pe prosoape de hartie ca sa se scurga de surplusul de ulei .Se servesc cu legume sau piure de cartofi .


Pofta buna si spor la gatit