vineri, 11 septembrie 2015

Papricas de pui

Aveti nevoie de :

pulpe de pui 6 bucati (partea superioara am pus doar si nu am  mai pozat-o )
o ceapa
un morcov razuit
un gogosar rosu
3 lg ulei
1/2 lingurita boia
sare si piper dupa gust
3 lg smantana
putin lapte(cam 2-3 lg)
2 lg faina
patrunjel verde






Carnea de pui se curata si se spala bine.Ceapa si gogosarul  se curata si se taie marunt.Morcovul se razuieste fin .Se pune uleiul intr-o cratita ,se adauga legumele  ,se calesc apoi se pune boia ,sare si piper .Se mai lasa maxim un minut si se adauga carnea .Se caleste cam 5 minute ,se pune apa cat sa le acopere toate si se fierbe la foc mic .In caz ca e nevoie se mai adauga apa .La final ,faina se amesteca cu smantana si se adauga la papricas .Patrunjel verde tocat marunt deasupra .

Pofta buna si spor la gatit