Aveti nevoie de:
un ou
o cana lapte
un varf cutit sare
50 gr branza sau cascaval
200 gr faina
Se amesteca toate cele de mai sus,va iese un aluat moale aproximativ ca cel de clatite,se pune intr-o tava si se da la cuptor 35 minute .
Umplutura:
un ardei rosu
salam sau sunca
branza sau cascaval
porumb
rosii la conserva
sare si piper dupa gust
Sau puteti pune ceea ce va place voua
Se scoate blatul de pizza ,se pune un strat de rosii ,restul ingredientelor si se da din nou la cuptor cam 10-15 minute.Este o pizza mai deosebita si sper sa va placa .
Pofta buna si spor la gatit
luni, 6 octombrie 2014
Mar in foietaj cu sos caramel
Aveti nevoie de:
6-7 mere potrivite
aluat foietaj( reteta se gaseste la mine pe blog sau il cumparati)
un ou
un varf cutit scortisoara
Sos caramel:
un pahar zahar
50 gr unt
un pahar mic frisca lichida
Merele se curata de coaja si se scoate mijlocul.se intinde aluatul de foietaj se taie o fasie mai subtire si se imbraca marul,se procedeaza la fel cu toate merele.Se bate oul bine cu scortisoara si se ung toate merele,se dau la cuptor 35-40 minute sau pana ce au o culoare aurie .Se scot si se lasa deoparte.Pentru sosul caramel ,se topeste zaharul iar cand are o culoare frumoasa se adauga untul ,se amesteca pana la topire si la urma frisca lichida ,e un sos delicios si aromat.Se pune deasupra fiecarui mar 2-3 lg sos si se serveste imediat.Acest preparat se face chiar inainte de servire deoarece sosul este minunat atunci cald
Pofta buna si spor la gatit
6-7 mere potrivite
aluat foietaj( reteta se gaseste la mine pe blog sau il cumparati)
un ou
un varf cutit scortisoara
Sos caramel:
un pahar zahar
50 gr unt
un pahar mic frisca lichida
Merele se curata de coaja si se scoate mijlocul.se intinde aluatul de foietaj se taie o fasie mai subtire si se imbraca marul,se procedeaza la fel cu toate merele.Se bate oul bine cu scortisoara si se ung toate merele,se dau la cuptor 35-40 minute sau pana ce au o culoare aurie .Se scot si se lasa deoparte.Pentru sosul caramel ,se topeste zaharul iar cand are o culoare frumoasa se adauga untul ,se amesteca pana la topire si la urma frisca lichida ,e un sos delicios si aromat.Se pune deasupra fiecarui mar 2-3 lg sos si se serveste imediat.Acest preparat se face chiar inainte de servire deoarece sosul este minunat atunci cald
Pofta buna si spor la gatit
Abonați-vă la:
Postări (Atom)