Aveti nevoie de:
un piept de pui
ciuperci (eu am ales Sunfood ) un borcan
150 gr cascaval
sare si piper
100 gr salam afumat subtire
un ou
putina faina alba
putina faina malai sau pesmet
Pieptul de pui se taie felii ,se bate putin cu ciocanul ,se condimenteaza cu sare si piper.Pe fiecare bucata se pun cateva felii de salam afumat,bucati mici taiate pe lungime de cascaval ,ciuperci ,se ruleaza si se leaga cu ata de bucatarie.Se fierb 10 -15 minute ,se scot se lasa sa se raceasca apoi se desface ata ,se dau prin ou batut,faina si malai(sau pesmet ) se repeta operatiunea inca o data apoi se prajesc in ulei incins.Se scot si se lasa sa se raceasca aproape in totalitate.Se taie felii si se serveste cu sos sau cu ce va place voua .E o idee de sarbatori ,sunt foarte bune aceste rulouri umplute.
Asa cum stiti imi plac tare mult conservele Sunfood si nu imi lipsesc din camara asa ca am decis sa particip cu acest preparat la concursul organizat de ei si ia uitati ce preparat haios mi-a iesit <3
Pofta buna si spor la gatit
duminică, 14 decembrie 2014
Mini Baigli cu nuca si aroma de portocala
Aveti nevoie de:
un cub drojdie
6 lg zahar
3 lg smantana
2 galbenuse
un pachet unt
un pahar lapte
o jumatate lingurita sare
coaja rasa de portocala(eu am pus de la 2 portocale mari )
800 gr faina
Pentru umplut :
nuca macinata
coaja rasa de portocala
doua albuse
3-4 linguri zahar
Se amesteca ingredentele de mai sus,pana ce se obtine o coca potrivita ,se lasa la crescut macar o ora ,apoi se iau bucati din aluat ,se intind si se pune nuca amestecata cu albusele batute spuma ,coaja de portocala si zaharul.Se ruleaza si se da forma de croissant.Se ung cu ou batut si se dau la cuptor 40 minute la foc potrivit sau pana ce se rumenesc deasupra .Sunt delicioase .
Pofta buna si spor la gatit
un cub drojdie
6 lg zahar
3 lg smantana
2 galbenuse
un pachet unt
un pahar lapte
o jumatate lingurita sare
coaja rasa de portocala(eu am pus de la 2 portocale mari )
800 gr faina
Pentru umplut :
nuca macinata
coaja rasa de portocala
doua albuse
3-4 linguri zahar
Se amesteca ingredentele de mai sus,pana ce se obtine o coca potrivita ,se lasa la crescut macar o ora ,apoi se iau bucati din aluat ,se intind si se pune nuca amestecata cu albusele batute spuma ,coaja de portocala si zaharul.Se ruleaza si se da forma de croissant.Se ung cu ou batut si se dau la cuptor 40 minute la foc potrivit sau pana ce se rumenesc deasupra .Sunt delicioase .
Pofta buna si spor la gatit
Abonați-vă la:
Postări (Atom)