joi, 29 decembrie 2016

Ciorba de burta

Aveti nevoie de :

400 gr burta
3 morcovi
1/2 telina
o ceapa
cativa catei usturoi
2 galbenusuri
4 lg smantana
Maggi vita si secretul gustului gaina
2-3 foi de dafin
piper
cateva bucati gogosar murat
patrunjel verde











Burta se lasa in apa rece o ora cu 2 lg otet ,o ceapa si o l-ta bicarbonat.Se spala bine apoi si se pune la fiert in apa rece cat sa treaca peste ea .Dupa fierbere (cam o ora ) se arunca apa,se curata de pielita  apoi se pune la fiert alaturi de legume .Se strecoara zeama ,legumele se taie marunt ,se adauga inapoi in oala.Galbenusurile se amesteca cu smantana se adauga la ciorba .Se condimenteaza cu maggi si piper iar la final patrunjel verde tocat .Burta se taie cat de marunt va place si se adauga si ea .


Pofta buna si spor la gatit