vineri, 12 februarie 2016

Raffaello cu ciocolata

Multi am facut Raffaello si nu o data dar nu stiu pe cineva sa fi schimbat reteta sa o faca cu ..ciocolata ....sunt delicioase si le recomand cu drag ..

Aveti nevoie de:

100 gr unt moale
3 lg zahar pudra
100 gr ciocolata topita
o st esenta de rom
7 lg nuca de cocos
6 lg lapte praf
cirese din compot (fara samburi )










Se freaca spuma untul cu zaharul ,se adauga ciocolata topita ,esenta de rom ,nuca de cocos si laptele praf .Va iese o compozitie numai buna de modelat .Nu va ies foarte multe dar incercand o noua reteta am zis sa fac mai putine dar data viitoare cu siguranta voi dubla ingredientele .Se fac bilute iar in mijloc am pus o jumatate de cireasa din compot .Se pot umple cu alune sau alte fructe .Se dau prin nuca de cocos ,cacao si bomboane colorate ,Le-am facut asa ca sunt tare dragute .


Pofta buna si spor la gatit