marți, 15 aprilie 2014

Biscuiti Linzer

Aveti nevoie de:

70 gr zahar pudra
300  gr faina +putina faina cand intindeti aluatul
150 gr margarina +100 gr unt(untul nu apare in poza deoarece l-am adaugat dupa ce am facut poza )
un praf de copt
un galbenus
un varf cutit sare
gem de caise
zahar pudra pentru ornat




Se amesteca faina cu praful de copt,zaharul ,margarina ,untul ,galbenusul si sarea pana ce va iese o coca potrivita numai buna de intins




Se lasa putin la rece cam 15 minute pana ce se incalzeste cuptorul.Se intinde o foaie nu prea groasa si se fac diferite forme se pun in tava cu hartie de copt si se coc 20-25 minute la foc potrivit .






 Apoi  dupa coacere se lipesc cate doua cu gem de caise si se pudreaza cu zahar.E o reteta tare simpla si va ies niste biscuiti deliciosi .






Pofta buna si spor la gatit