vineri, 9 august 2013
SARMALUTE IN VARZA CRUDA
AVETI NEVOIE DE :
500 GR CARNE TOCATA DE PUI(EU AM FOLOSIT CARNE TOCATA DE LA DELICIOSUL DE VASLUI)
UN PAHAR OREZ
O LINGURITA MARAR
O LINGURITA CIMBRU
SARE SI PIPER DUPA GUST
O VARZA MARE CRUDA
VARZA SE OPARESTE IN APA CLOCOTITA SI SE PREGATESC FRUNZELE PENTRU UMPLUT.
SE AMESTECA CARNEA TOCATA CU OREZ SI CONDIMENTE,APOI SE IA CATE O LINGURA SI SE UMPLU FOILE DE VARZA ,SE RULEAZA SI SE PUN INTR-O CRATITA ,SE ADAUGA APA SI SE DAU LA FIERT APROXIMATIV O RA SI JUMATATE LA FOC MIC (SE VERIFICA DACA SUNT FIERTE SARMALELE SI DACA MAI E NEVOIE SE MAI FIERB PUTIN )SE SERVESC ATAT CALDE CAT SI RECI CU SMANTANA DUPA GUSTUL FIECARUIA .
POFTA BUNA SI SPOR LA GATIT <3
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu