vineri, 9 august 2013

SARMALUTE IN VARZA CRUDA

AVETI NEVOIE DE : 500 GR CARNE TOCATA DE PUI(EU AM FOLOSIT CARNE TOCATA DE LA DELICIOSUL DE VASLUI) UN PAHAR OREZ O LINGURITA MARAR O LINGURITA CIMBRU SARE SI PIPER DUPA GUST O VARZA MARE CRUDA VARZA SE OPARESTE IN APA CLOCOTITA SI SE PREGATESC FRUNZELE PENTRU UMPLUT. SE AMESTECA CARNEA TOCATA CU OREZ SI CONDIMENTE,APOI SE IA CATE O LINGURA SI SE UMPLU FOILE DE VARZA ,SE RULEAZA SI SE PUN INTR-O CRATITA ,SE ADAUGA APA SI SE DAU LA FIERT APROXIMATIV O RA SI JUMATATE LA FOC MIC (SE VERIFICA DACA SUNT FIERTE SARMALELE SI DACA MAI E NEVOIE SE MAI FIERB PUTIN )SE SERVESC ATAT CALDE CAT SI RECI CU SMANTANA DUPA GUSTUL FIECARUIA . POFTA BUNA SI SPOR LA GATIT <3

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu