marți, 6 august 2013

CREMA DE ZAHAR ARS CU PIERSICI

AVETI NEVOIE DE : 1 LITRU LAPTE 5 OUA 5 LINGURI ZAHAR 2 VANILII COAJA RASA DE LAMAIE FRUCTE DE CARE DORITI CAM 5-6 BUCATI ,EU AM PUS PIERSICI SI AM ORNAT CU FELII DE PORTOCALA PENTRU TAPETAT CRATITA AVETI NEVOIE DE UN PAHAR MARE ZAHAR SE CARAMELIZEAZA ZAHARUL APOI SE IMBRACA PERETII CRATITEI SI SE LASA LA RECE PUTIN.SE BAT OUALE BINE CU ZAHARUL ,SE ADAUGA RESTUL INGREDIENTELOR ,SE PUN FRUCTELE PESTE ZAHARUL ARS SI SE ADAUGA COMPOZITIA LICHIDA .SE DA LA CUPTOR CAM 45 MINUTE SAU PANA CAND SE DEZLIPESTE CREMA DE PERETII CRATITEI.SE LASA LA RACIT APOI SE RASTOARNA PE UN PLATOU SI SE DECOREAZA CU FELII DE PORTOCALA SAU FRISCA ,DUPA GUSTUL FIECARUIA POFTA BUNA SI SPOR LA GATIT !!!

2 comentarii: