marți, 6 august 2013
CREMA DE ZAHAR ARS CU PIERSICI
AVETI NEVOIE DE :
1 LITRU LAPTE
5 OUA
5 LINGURI ZAHAR
2 VANILII
COAJA RASA DE LAMAIE
FRUCTE DE CARE DORITI CAM 5-6 BUCATI ,EU AM PUS PIERSICI SI AM ORNAT CU FELII DE PORTOCALA
PENTRU TAPETAT CRATITA AVETI NEVOIE DE UN PAHAR MARE ZAHAR
SE CARAMELIZEAZA ZAHARUL APOI SE IMBRACA PERETII CRATITEI SI SE LASA LA RECE PUTIN.SE BAT OUALE BINE CU ZAHARUL ,SE ADAUGA RESTUL INGREDIENTELOR ,SE PUN FRUCTELE PESTE ZAHARUL ARS SI SE ADAUGA COMPOZITIA LICHIDA .SE DA LA CUPTOR CAM 45 MINUTE SAU PANA CAND SE DEZLIPESTE CREMA DE PERETII CRATITEI.SE LASA LA RACIT APOI SE RASTOARNA PE UN PLATOU SI SE DECOREAZA CU FELII DE PORTOCALA SAU FRISCA ,DUPA GUSTUL FIECARUIA
POFTA BUNA SI SPOR LA GATIT !!!
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
nu am incercat cu piersici ,multumim
RăspundețiȘtergereare o aroma mai ..deosebita :)
Ștergere