marți, 6 august 2013

PRAJITURA CU MERE

PENTRU ALUAT AVETI NEVOIE DE : DOUA CANI FAINA ALBA (POATE PUTIN MAI MULTA CA SA IESE UN ALUAT POTRIVIT) O LINGURA UNTURA (SAU MARGARINA ,UNT DUPA GUSTUL FIECARUIA EU UNTURA FOLOSESC LA ACESTA RETETA ) UN PAHAR LAPTE 3 LINGURI ZAHAR PUDRA UN PRAF DE COPT UN VARF CUTIT SARE 1 OU SE AMESTECA TOATE INGREDIENTELE DE MAI SUS APOI SE IMPARTE ALUATUL IN DOUA PARTI EGALE SE FAC DOUA FOI .SE INTINDE PRIMA FOAIE IN TAVA UNSA SI TAPETATA CU FAINA ,SE PRESARA PUTIN GRIS ,SE PUN MERELE APOI A DOUA FOAIE SI SE INTEAPA DIN LOC IN LOC CU FURCULITA CA SA SE PATRUNDA BINE. SE DA LA CUPTOR 30-40 MINUTE APOI SE PRESARA ZAHAR DEASUPRA .SE SERVESTE ATAT CALDA CAT SI RECE PENTRU UMPLUTURA AVETI NEVOIE DE : UN KG MERE O CANA ZAHAR O LINGURITA SCORTISOARA MERELE SE CURATA DE COAJA SE RAD APOI SE CALESC IMPREUNA CU ZAHARUL SI SCORTISOARA POFTA BUNA SI SPOR LA GATIT !!!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu