marți, 6 august 2013

MINI CHECURI PARFUMATE

AVETI NEVOIE DE: o cana zahar 4 oua 100 gr rahat colorat un praf de copt coaja rasa de lamaie si portocala un varf cutit sare o cana faina 8 linguri apa 4 linguri ulei cacao o lingurita din cana cu zahar se iau 4 linguri si se fierb cu 4 linguri apa pana la topirea completa a zaharului.se lasa deoparte albusele se bat cu restul de zahar galbenusele se amesteca cu 4 linguri de ulei si 4 linguri apa ,praful de copt topit in zeama de lamaie ,sarea si coaja rasa de portocala si lamaie, Se amesteca albusele cu galbenusele si zaharul topit iar la urma se adauga o cana de faina (daca e nevoie se mai poate adauga inca o lingura de faina), ,Se pun in forme de briose se lasa putin din compozitie si se adauga cacaua apoi se pune peste briose cate o lingura pentru a avea acea culoare frumoasa ,se adauga bucatele de rahat colorat si se dau la copt aproximativ 20-30 minute Se pudreaza cu zahar si astfel se obtin niste mini-checuri delicioase si parfumate POFTA BUNA <3

2 comentarii: