vineri, 4 aprilie 2014

Salata Cezar

Aveti nevoie de:

O salata verde
un piept de pui
150 gr cascaval
o lamaie
2 morcovi
2 oua fierte
2 lingurite mustar
un pahar mic iaurt simplu
4 catei usturoi
2 lingurite otet
2 lg ulei
o rosie
sare si piper dupa gust

Este o salata reinventata ,foarte buna si aromata .

Se taie pieptul de pui in bucati mici ,se condimenteaza cu sare si piper si se prajeste  in ulei.Salata verde se spala ,se rupe in bucati potrivite (se poate si taia dupa cum va place ),se adauga intr-un castron alaturi de carnea de pui,morcovii  se spala ,se curata apoi se dau pe razatoarea mare ,cascavalul se taie cubulete ,ouale fierte taiate in 4,usturoiul pisat  si rosia taiata felii.Se amesteca usor,iar la urma se adauga mustarul amestecat cu iaurt ,zeama de lamaie   si otetul (otet se adauga numai daca este nevoie ,eu nu am mai pus ca are zeama de lamaie  si e suficient de acrisoara)
Se mai adauga sare si piper dupa gust apoi se poate servi.
E o salata foarte gustoasa








Pofta buna si spor la gatit

2 comentarii:

  1. super delicioasa,si poarta si numele fiului meu pe care tot Cezar il cheama :*

    RăspundețiȘtergere
  2. Bucataria lui Aly4 aprilie 2014 la 07:24

    ma bucur ,,e buna chiar daca e ceva de lucru cu atatea ingrediente ,finalul merita

    RăspundețiȘtergere