luni, 7 aprilie 2014

Fasole boabe scazuta cu carnati afumati

Aveti nevoie de:

350 gr fasole boabe
4 fire ceapa verde(sau o ceapa alba mare)
Maggi (eu am pus cub de gaina ca e mai aromata mancarea )
4  foi de dafin
2 bucati carnati afumati
5 catei de usturoi
un ardei rosu
o lg boia dulce(sau picanta daca va place)
piper si sare (daca mai este nevoie) dupa gust
2-3 lg ulei pentru prajit
patrunjel verde



Fasolea boabe se spala bine in mai multe ape ,se pune la fiert in apa cu putina sare.
Ceapa se curata si se taie marunt,se caleste in putin ulei ,se adauga usturoiul pisat ,foile de dafin ,boiaua ,Maggi 2 cubulete,carnatii taiati felii si la urma fasolea .Se adauga cam o cana si jumatate din apa in care a fiert fasolea ,se mai lasa pe foc cam 10 minute  ,piper  si patrunjel verde tocat marunt ,apoi se poate servi .






Pofta buna si spor la gatit

2 comentarii:

  1. o sa fac si eu zilele astea ,insa fara afumatura ,data viitoare cu :) multumim

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Bucataria lui Aly7 aprilie 2014 la 11:33

      cu sau fara e buna mancarica ,spor sa ai ,cu drag

      Ștergere