Aveti nevoie de:
350 gr fasole boabe
4 fire ceapa verde(sau o ceapa alba mare)
Maggi (eu am pus cub de gaina ca e mai aromata mancarea )
4 foi de dafin
2 bucati carnati afumati
5 catei de usturoi
un ardei rosu
o lg boia dulce(sau picanta daca va place)
piper si sare (daca mai este nevoie) dupa gust
2-3 lg ulei pentru prajit
patrunjel verde
Fasolea boabe se spala bine in mai multe ape ,se pune la fiert in apa cu putina sare.
Ceapa se curata si se taie marunt,se caleste in putin ulei ,se adauga usturoiul pisat ,foile de dafin ,boiaua ,Maggi 2 cubulete,carnatii taiati felii si la urma fasolea .Se adauga cam o cana si jumatate din apa in care a fiert fasolea ,se mai lasa pe foc cam 10 minute ,piper si patrunjel verde tocat marunt ,apoi se poate servi .
Pofta buna si spor la gatit
o sa fac si eu zilele astea ,insa fara afumatura ,data viitoare cu :) multumim
RăspundețiȘtergerecu sau fara e buna mancarica ,spor sa ai ,cu drag
Ștergere