joi, 15 octombrie 2015

Chiftelute umplute cu ciuperci si cascaval

Pentru aluat aveti nevoie de:

4 cartofi mari
un ou
5 lg faina
sare si piper dupa gust

Cartofii se spala bine ,apoi se pun in apa la fiert .Se racesc ,se curata de coaja si se razuiesc .Se condimenteaza cu sare si piper ,se adauga oul .La final faina .Va iese un aluat potrivit.

Umplutura :

200 gr ciuperci (eu am avut de la tara )
200 gr cascaval
putina sare si piper

Ulei pentru prajit







Ciupercile se taie cat mai marunt (ale mele erau calite deja ,dar aceastea se calesc in foarte putin ulei ) cascavalul se razuieste si se amesteca cu ciupercile ,se condimenteaza cu sare si piper

Se ia cate o bucata din aluat ,se intinde cu mana in palma se pune o lingurita de umplutura ,se dau forme de chiftelute care se coc in ulei incins pe toate partile .
Se servesc atat calde cat si reci

Pofta buna si spor la gatit

4 comentarii:

  1. arata foarte bine si reteta nu este foarte grea! pupici

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. ma bucur Andreea ,daca o faci astept pozica pe pagina ,pup si eu

      Ștergere
  2. mmm...sigur sunt delicioase...sigur voi face..!

    RăspundețiȘtergere