Aveti nevoie de:
150 g unt
120 g zahar
235 g faina
1 galbenus
50 g ciocolata simpla
30 g cacao
1 plic zahar vanilat
1/2 praf de copt
un varf cutit sare
In poza apar 2 plicuri praf de copt (trebuia sa pun un plic zahar vanilat dar din graba am pus ce se vede) :))
Se freaca spuma untul cu zaharul ,se adauga galbenusul,zaharul vanilat si praful de copt,sarea.Se adauga faina amestecata inainte cu cacaua si ciocolata rasa .Va iesi un aluat moale ,care se lasa in folie la rece cel putin 30 minute,Se ia cu mana din aluat si se fac forme de bastonase ,semiluna sau de care forme doriti.Se dau la cuptor 10-15 min la foc mic.Se coc foarte repede .Se scot si se pune ciocolata topita deasupra.
Pentru decorat aveti nevoie de 100 gr ciocolata care se topeste intr-o cratita pe abur si se fac forme pe biscuiti cu o lingurita .
Merge si cu ciocolata alba sa ii decorati ,mai ales ca biscuitii sunt maro ,contrastul va fi unul spectaculos.
Pofta buna si spor la gatit
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu