Aveti nevoie de :
10-12 ardei (eu am avut la borcan)
300 gr carne tocata
un pahar orez
patrunjel verde
4 morcovi
un pastarnac
un ou
o ceapa mare
o sticla bulion sau o conserva pasta de tomate
o lingura Maggi legume si piper
2 lg faina alba
Ardeii se pun la desarat(daca folositi ardei verde se curata si se spala).Carnea tocata se amesteca cu orezul spalat inainte in mai multe ape,se condimenteaza cu piper si Maggi secretul gustului ,oul batut bine ,apoi se umplu ardeii .Se curata morcovii si pastarnacul si se taie rondele .Ardeii umpluti se dau prin faina ca sa nu se imprastie in timpul fierberii (doar partea de sus ca sa faca o crusta in timp ce fierb).
Se pune apa la fiert ,se adauga ardeii ,morcovii si ceapa taiata in doua.
Se lasa la fiert aproximativ o ora la foc potrivit(se verifica dupa o ora un ardei daca e fiert orezul si carnea), in caz contrar se mai lasa 30 de minute ,se mai poate adauga Maggi in functie de preferinte apoi se taie patrunjel verde deasupra si se adauga bulion sau pasta de tomate dupa gust.
Pofta buna si spor la gatit
o reteta noua pt mine ,la cum arata cred ca e super delicioasa
RăspundețiȘtergereda asa e ,tare buna si gustoasa
Ștergere