6 piscoturi
un pachet mic biscuiti picnic
un pachet unt
un plic crema caramel Dr Oetker
un plic budinca caramel
un plic frisca (sau o cutie mica )
2 conserve fructe de la Sunfood ananas si fructe tropicale
un plic gelatina
Specific ca in poza nu apar toate ingredientele deoarece este o reteta inventata si le-am adaugat pe parcurs
Se macina cat mai fin piscoturile si biscuitii ,untul se topeste apoi se amesteca cu biscuitii .Se pune baza intr-o tava rotunda facuta cu folie inainte.Se da la rece macar 20 minute.Fructele se scurg de compot iar ananasul rondele se taie marunt.Se prepara crema dupa indicatii la fel si budinca ,se raceste apoi se amesteca cu crema si frisca batuta inainte.Gelatina se inmoaie in putina apa calduta si se adauga la crema .Se amesteca usor ,apoi se pune peste blatul de biscuiti ,se adauga fructele si se da la rece pana a doua zi .Se orneaza cu frisca .Un desert simplu si aromat .
Pofta buna si spor la gatit