Blat:
4 oua
4 lg zahar
70 ml ulei
4 lg faina
un varf cutit sare
un varf cutit praf de copt
Crema de branza :
500 gr branza dulce
200 gr unt
150 gr zahar
o esenta vanilie
Crema Fanta :
500 ml suc Fanta
un plic budinca vanilie Dr Oetker
150 gr zahar
Se separa ouale.Albusurile se bat spuma tare ,se adauga pe rand zaharul ,apoi galbenusurile (amestecate inainte cu sarea ,praful de copt si uleiul ) ,la final faina incet .Se pune compozitia intr-o tava potrivita tapetata cu hartie de copt si se da la cuptor cam 20-25 minute la 160 grade.
Branza ,untul ,zaharul si esenta de vanilie se mixeaza bine pana va iese o crema pufoasa .Se lasa deoparte la rece.
Sucul Fanta se amesteca cu praful de budinca si 3 lg zahar ,se pun toate intr-o cratita si la foc mic se amesteca continuu pana ce se ingroasa .Se lasa sa se raceasca putin .
Asamblare :
In tava in care sa copt blatul se pune folie ,apoi blatul ,crema de branza iar deasupra crema fanta ,se niveleaza frumos si se da la rece macar 3-4 ore sau peste noapte .Este o prajitura fina si gustoasa .
Pofta buna si spor la gatit