Aveti nevoie pentru 4-6 portii:
300 gr carne de porc
3-4 morcovi
pastarnac sau telina o bucata mica (eu am facut fara ele de data asta )
o bucata ceapa
2-3 lg ulei
putina sare de lamaie (daca zeama de varza nu e asa de acrisoara se adauga sare de lamaie )
sare si piper dupa gust
1 lg faina alba
1 lg ulei
1/2 l-ta boia
zeama de varza (cam 500 ml )
Morcovii si ceapa se curata ,se spala si se taie cat de marunt va place .Se adauga ulei intr-o cratita mai inalta ,se calesc legumele ,se adauga carnea de porc taiata bucati mai mici ,apa si condimente .Se lasa sa fiarba bine toate ,apoi se pune zeama de varza iar la final ,se prajeste intr-o tigaie faina in putin ulei ,se pune boiaua si se adauga la ciorba .Este o ciorba simpla dar de efect pentru cei dragi .
Pentru cei care doresc se pune patrunjel verde deasupra .
Pofta buna si spor la gatit
Eu nu pun faina si in loc de patrunjel pun leustean .
RăspundețiȘtergereIn rest o fac la fel