marți, 7 februarie 2017

Tort Angel

Aveti nevoie de :

Un blat tort vanilie (se poate cumpara din comert ,eu de obicei fac blaturile dar daca l-am primit cadou l-am folosit pe acesta )
Un plic crema vanilie Dr Oetker
200 ml frisca
250 gr mascarpone
1/2 sticluta esenta de rom
2 l-te gelatina
putin suc natural








Crema de vanilie se prepara conform indicatiilor de pe ambalaj ,frisca se bate spuma ,se adauga mascarpone si se amesteca usor.La urma se adauga gelatina inmuiata inainte in putina apa calduta .
Se mixeaza toate incet.
Foile de blat se insiropeaza cu suc natural .Se pune in forma de tort prima foaie ,se insiropeaza ,se adauga o parte din crema ,la fel se procedeaza si cu celelalte doua foi .Se lasa la rece cateva ore .
Se orneaza cu putina crema si dupa imaginatia fiecaruia cu ce ii place .
Un tort rapid si bun


Pofta buna si spor la gatit

3 comentarii: