Aveti nevoie de:
6 oua
6 lg zahar
esenta rom
un varf cutit sare
un varf cutit praf de copt
4 lg faina
2 lg cacao
Albusurile se bat spuma cu zaharul ,se adauga esenta de rom ,galbenusurile ,sarea si praful de copt ,la urma faina amestecata cu cacaua si cernuta .Se amesteca usor si se da la copt cam 35 minute .
Se lasa sa se raceasca si se taie in doua felii egale (sau macar aproximativ)
Crema :
250 gr mascarpone
250 ml frisca Meggle
2 l-te gelatina
3 l-te zahar
Se bate frisca bine ,se adauga mascarpone si zaharul iar la urma gelatina inmuiata bine in putina apa calda .Se amesteca bine toate .
Aranjare;
Se pune prima foaie in tava in care a copt (se pune folie inainte ) se insiropeaza cu suc (eu am pus pepsi ca ne place mult combinatia ) jumatate din crema ,foaie se insiropeaza din nou si crema ramasa Deasupra cacao si ciocolata (este la plic sau se razuieste )
Se lasa la rece pana a doua zi si se poate servi ,un desert fin ,usor de facut si tare bun .
Pofta buna si spor la gatit
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu