luni, 23 ianuarie 2017

Chifle Bavareze cu ceapa si cartofi

Aveti nevoie de :


1 kg  faina alba
o l-ta sare
un cub mic drojdie
o ceapa potrivita
4 cartofi
susan
un ou
1/2 lingurita cimbru
o lingura ulei







Faina se amesteca cu sarea si drojdia alaturi de apa calduta ,se adauga apa pana ce va iese un aluat numai bun de paine .Se lasa la dospit o ora .Se curata ceapa si se taie marunt , se caleste in putin ulei ,cartofii se fierb in coaja apoi se curata si se fac piure ,se adauga cimbrul .Se amesteca cu aluatul si se fac chifle .Se pun in tava la o distanta potrivita una de alta ,se ung cu ou batut si se presara susan .Se coc la cuptor aproximativ  o ora .Eu le-am lasat sa se rumeneasca mai bine .Sunt tare gustoase si simplu de facut .


Pofta buna si spor la gatit

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu